Service

Plandent Din Servicepartner

Få en serviceaftale

Værkstedet

Plandent Fiskers - som du kender os

Vi kan servicere alt teknisk udstyr i din klinik - og derfor deltager vores teknikere løbende i kurser hos vores leverandører i ind- og udland. Inden vi forlader en klinik efter et servicebesøg, gennemgås produktet og der gennemføres en manuel test for at sikre, at udstyret fungerer - det er vores garanti for, at servicen er udført korrekt.

Værksted
På vores værksted repareres turbiner, hånd- og vinkelstykker, autoklaver og meget andet udstyr. Generelt forsøger Fiskers at tilbyde udlån af udstyr, mens reparationen foregår, således at klinikken fortsat kan arbejde.

Lager
Vores store reservedelslager samt det tætte samarbejde med vores leverandører sikrer en hurtig og effektiv service.Den omtanke, der ligger bag udviklingen af Fiskers kvalitets og service koncept, kan ikke skabes af gode ideer alene. Der kræves en velfunderet økonomi og høj egenkapital, såvel som en engageret medarbejderstab. Også her har Fiskers sit bagland i orden.

Udlån
Hos Pladent Fiskers tilbyder vi udlån af udstyr - hvis en reparation er længerevarende.


Plandent Dentronic - vi glæder os til at servicere dig

Vi kender dig og din klinik
Det er samme faste tekniker, der kommer hos dig. Han kender klinikken og udstyret og har vognen fuld af reservedele. Derfor kan han hurtigt lokalisere problemet og løse langt de fleste opgaver på første besøg.

Vi er hurtigt fremme og vi ved, hvad vi har med at gøre
Et stort team af dentalteknikere kan træde til akut, hvis din faste tekniker er optaget. Og vi har mange års erfaring med servicering af dentaludstyr, og vi sætter en ære i at holde os opdateret omkring nye produkter. Samtidig lægger vi vægt på en personling kontakt, fordi det skaber et godt samarbejde og tillid til hinanden.

Serviceværksted
Plandent Dentronics veludstyrede værksted foretager reparation af:
behandlingsunits, patientstole, kompressorer, sugemotorer, røntgen, lattergas, vinkelstykker, turbiner, micromotorer, autoklaver, scalere, m.m.

Det vigtigste udstyr at få efterset/vedligeholdt årligt er:
behandlingsunit, lattergasanlæg (krav om min. hver 2. år), autoklave, sugemotor og kompressor.


Digital support - direkte fjernsupport

Vi sidder klar ved telefonen og fjernsupporten

hver dag til at hjælpe dig! ​​​​​​​

Tlf: 43 66 44 58
digitalsupport@plandent.dk

Mandag-torsdag      kl. 8.00-16.00

Fredag                       kl. 8.00-15.30
​​​​​​​

Åbn teamviewer

Udstyrs- og serviceafdelingen


​​​​​​​Vallensbæk

Tlf: 43 66 44 24 / Tlf: 43 61 18 44
udstyr@plandent.dkinfo@fiskers-dental.dk


Aarhus

Tlf: 86 10 41 22
info@dentronic.dk