Plandent Service

Plandent Din Servicepartner

Vi er der for dig !


Vil du sikre dig en stabil og problemfri drift af din klinik - så er vedligeholdelse af dit udstyr helt afgørende. Høje oppetider på alt udstyret er målet, så klinikkens personale kan fokusere på patienter og behandling.

Du vil få minimeret antallet af driftstop, have mindre besvær og større effektivitet i klinikken. I tilfælde at et totalt stop på en af jeres units, garanterer vi at reparationen vil blive påbegyndt inden højest 4 timer.

Vi bestræber os på altid at sende den samme tekniker til den enkelte klinik. På den måde lærer tekniker og klinik hinanden at kende. Det fremmer samarbejdet og sikrer en personlig og effektiv service.

Vi har en landsdækkende serviceorganisation, hvor teknikere står klar til at hjælpe klinikken. Vi servicerer alt fra traditionelt udstyr til klinikkens IT udstyr - på klinikken eller på et af vore værksteder. Vi har værksteder i Vallensbæk og i Århus, hvor faguddannet personale gennemfører næsten alle reparationer.

Vi gør meget ud af, løbende at ajourføre og efteruddanne vores serviceteknikere, så de altid er opdaterede med den sidste nye viden. Specielt har vi inden for de seneste år brugt mange ressourcer på at uddanne teknikere i den digitale verden på klinikken.

Så vælger du at kontakte os med henblik på servicering af udstyr, så er du altid garanteret service på højt niveau.

Interesseret?
Er du interesseret eller vil du vide mere, så ring eller send en e-mail til vores serviceafdeling på tlf: 43 66 44 34 eller plandent@plandent.dk

Plandent Fiskers - som du kender os

Vi kan servicere alt teknisk udstyr i din klinik - og derfor deltager vores teknikere løbende i kurser hos vores leverandører i ind- og udland. Inden vi forlader en klinik efter et servicebesøg, gennemgås produktet og der gennemføres en manuel test for at sikre, at udstyret fungerer - det er vores garanti for, at servicen er udført korrekt.

Værksted
På vores værksted repareres turbiner, hånd- og vinkelstykker, autoklaver og meget andet udstyr. Generelt forsøger Fiskers at tilbyde udlån af udstyr, mens reparationen foregår, således at klinikken fortsat kan arbejde.

Lager
Vores store reservedelslager samt det tætte samarbejde med vores leverandører sikrer en hurtig og effektiv service.Den omtanke, der ligger bag udviklingen af Fiskers kvalitets og service koncept, kan ikke skabes af gode ideer alene. Der kræves en velfunderet økonomi og høj egenkapital, såvel som en engageret medarbejderstab. Også her har Fiskers sit bagland i orden.

Udlån
Hos Pladent Fiskers tilbyder vi udlån af udstyr - hvis en reparation er længerevarende.


Plandent Dentronic - vi glæder os til at servicere dig

Vi kender dig og din klinik
Det er samme faste tekniker, der kommer hos dig. Han kender klinikken og udstyret og har vognen fuld af reservedele. Derfor kan han hurtigt lokalisere problemet og løse langt de fleste opgaver på første besøg.

Vi er hurtigt fremme og vi ved, hvad vi har med at gøre
Et stort team af dentalteknikere kan træde til akut, hvis din faste tekniker er optaget. Og vi har mange års erfaring med servicering af dentaludstyr, og vi sætter en ære i at holde os opdateret omkring nye produkter. Samtidig lægger vi vægt på en personling kontakt, fordi det skaber et godt samarbejde og tillid til hinanden.

Serviceværksted
Plandent Dentronics veludstyrede værksted foretager reparation af:
behandlingsunits, patientstole, kompressorer, sugemotorer, røntgen, lattergas, vinkelstykker, turbiner, micromotorer, autoklaver, scalere, m.m.

Det vigtigste udstyr at få efterset/vedligeholdt årligt er:
behandlingsunit, lattergasanlæg (krav om min. hver 2. år), autoklave, sugemotor og kompressor.


Digital support - direkte fjernsupport

Vi sidder klar ved telefonen og fjernsupporten

hver dag til at hjælpe dig! ​​​​​​​

Tlf: 43 66 44 58
digitalsupport@plandent.dk

Mandag-torsdag      kl. 8.00-16.00

Fredag                       kl. 8.00-15.30
​​​​​​​

Åbn teamviewer

Udstyrs- og serviceafdelingen


​​​​​​​Vallensbæk

Tlf: 43 66 44 24 / Tlf: 43 61 18 44
udstyr@plandent.dk


Aarhus

Tlf: 86 10 41 22
info@dentronic.dk