Plandent Service

Plandent Din Servicepartner

Vi er der for dig !


Vil du sikre dig en stabil og problemfri drift af din klinik - så er vedligeholdelse af dit udstyr helt afgørende. Høje oppetider på alt udstyret er målet, så klinikkens personale kan fokusere på patienter og behandling.

Du vil få minimeret antallet af driftstop, have mindre besvær og større effektivitet i klinikken. I tilfælde at et totalt stop på en af jeres units, garanterer vi at reparationen vil blive påbegyndt inden højest 4 timer.

Vi bestræber os på altid at sende den samme tekniker til den enkelte klinik. På den måde lærer tekniker og klinik hinanden at kende. Det fremmer samarbejdet og sikrer en personlig og effektiv service.

Vi har en landsdækkende serviceorganisation, hvor teknikere står klar til at hjælpe klinikken. Vi servicerer alt fra traditionelt udstyr til klinikkens IT udstyr - på klinikken eller på et af vore værksteder. Vi har værksteder i Vallensbæk og i Århus, hvor faguddannet personale gennemfører næsten alle reparationer.

Vi gør meget ud af, løbende at ajourføre og efteruddanne vores serviceteknikere, så de altid er opdaterede med den sidste nye viden. Specielt har vi inden for de seneste år brugt mange ressourcer på at uddanne teknikere i den digitale verden på klinikken.

Så vælger du at kontakte os med henblik på servicering af udstyr, så er du altid garanteret service på højt niveau.

Interesseret?
Er du interesseret eller vil du vide mere, så ring eller send en e-mail til vores serviceafdeling på tlf: 43 66 44 44 eller plandent@plandent.dk

Digital support - direkte fjernsupport

Vi sidder klar ved telefonen og fjernsupporten

hver dag til at hjælpe dig! ​​​​​​​

Tlf: 43 66 44 44
digitalsupport@plandent.dk

Mandag-torsdag      kl. 8.00-16.00

Fredag                       kl. 8.00-15.30
​​​​​​​

Åbn teamviewer

Vil du vide mere?


Kontakt os via hovednummeret ​​​​​​
​​​​​​​og vælg udstyrsafdelingen


Tlf: 43 66 44 44

udstyr@plandent.dk