Battle of the files...

Navigér sikkert gennem junglen af filsystemer

Fredag den 25. oktober 2019

Kurset henvender sig til dig, der ønsker en gennemgang af såvel nye som etablerede filsystemer, og til dig, der overvejer at supplere eller udskifte dit filsystem.

Dit udbytte af kurset: Du bliver i stand til at se forskelle og ligheder ved de forskellige filsystemer, og du bliver klar til at vælge det rigtige system for dig. Du bliver fortrolig med et filsystem, der passer til din klinik, og lærer om systemets muligheder og begrænsninger. Du får desuden viden om, hvordan du kan supplere dit filsystem.


>>> Læs mere om kurset her

Kom godt i gang med avanceret endodonti

Tips og tricks til værktøjskassen

Mandag den 4. november 2019 & onsdag den 6. november 2019

Kurset henvender sig til dig, som anvender reciprokerende filsystemer eller gerne vil i gang med det.

Dit udbytte af kurset: Du får viden om de værktøjer, du skal bruge – og supplere med – for at komme i mål med avancerede endodontibehandlinger. Find det system, der passer bedst til din klinik.


>>> Læs mere om kurset her

MTA og bioaktive materialer – avanceret endodonti, hvor ALLE kan være med!

​​​​​​​
​​​​​​​Kurset henvender sig til dig, som ønsker at udvide dit repertoire indenfor endodontiske behandlinger. Har du interesse for bioaktive materialer og ønsker at udføre behandlinger med disse, er kurset lige noget for dig. Erfaring med MTA er ikke nødvendig.

Dit udbytte af kurset Du bliver bedre klædt på til at udføre mere avancerede endodontiske behandlinger, bl.a. lukning af perforationer, behandle åbne apices (apexification) og interne resorptioner. Du kommer hjem med en protokol for, hvordan de forskellige behandlinger udføres klinisk med et sikkert og godt resultat.

Datoer:
Tirsdag den 19. november 2019
(Tilmeldingsfrist senest den 19. oktober)

​​​​​​​Onsdag den 20. november 2019
(Tilmeldingsfrist senest den 20. oktober)
​​​​​​​

>>> Tilmeld dig kurset her

Retrograd rodresektion – en kirurgisk udfordring?


​​​​​​​Kurset henvender sig til dig, der vil vide mere om retrograde rodresektioner og som ønsker at få en bredere teoretisk baggrund og en forbedret kirurgisk teknik med hjem. Med en update på litteraturen og vidensdeling fra klinisk erfaring, kan succesraten på retrograd rodresektioner øges i vores hverdag.

Dit udbytte af kurset: Du bliver opdateret på anatomien, de kirurgiske principper samt forskellige behandlingsteknikker og materialevalg. Du får klare retningslinjer for, hvornår der er indikation for retrograd rodresektion, og hvornår en ortograd endodontisk revisionsbehandling er det bedste valg.

Du kan desuden få svar på alle de spørgsmål, der opstår, når vi går i dybden med den kirurgiske endodontiske ­revisionsbehandling.

Datoer:
​​​​​​​Fredag den 8. november 2019
(Tilmeldingsfrist senest den 8. oktober)

​​​​​​​Fredag den 13. december 2019
(Tilmeldingsfrist senest den 13. oktober)
​​​​​​​

>>> Tilmeld dig kurset her​​​​​​​


Når det går galt! Komplikationer ved tandbehandling

​​​​​​​
​​​​​​​Dit udbytte af kurset: På kurset tackler vi de situationer, hvor noget går galt, og du bliver godt rustet med viden om jura og regler, og hvordan du kommunikativt kan forebygge misforståelser og afstemme forventninger.

Målet er, at du sammen med patienten kan håndtere en eventuel komplikation og ende op med en succesfuld behandling og fortsætte et godt tandlæge-/patientforhold.

Datoer:
​​​​​​​Onsdag den 30. oktober 2019
(Tilmeldingsfrist senestden 30. september)

Torsdag den 31. oktober 2019
(Tilmeldingsfrist senest den 1. oktober)

Onsdag den 25. marts 2020
(Tilmeldingsfrist senest den 25. februar)

Torsdag den 26. marts 2020
​​​​​​​(Tilmeldingsfrist senest den 26. februar)
​​​​​​​

>>> Tilmeld dig kurset her

Få ny viden
og styrk dine kompetencer!

Hold øje med posten! De nærmeste dage lander vores 3 kursuskataloger nemlig på klinikken - fyldt med spændende kurser for alle. Uanset om du ønsker at dygtiggøre dig inden for CAD/CAM, i DentalSuite eller noget helt tredje, har vi kurset til dig.

Læs kursuskataloget

Læs DentalSuite kursuskataloget

Læs CAD/CAM kursuskataloget

3Shape TRIOS Master Class

Elite træningsprogram

En hel dags hands-on træning med specialister fra 3Shape.

13. september 2019 kl. 10-17 med efterfølgende middag
23. oktober 2019 kl. 10-17 med efterfølgende middag
​​​​​​​

Vi tager dig til det næste trin, så du med sikker hånd kan anvende dinTRIOS intraorale scanner i flere kliniske arbejdsgange.

Med step-by-step hands-on træning bliver du klar til at implementere dine nye færdigheder i den daglige patientbehandling og bruge udstyret til de mere avancerede tilfælde og indikationer.

Prøv nyt software som:

  • Smile Design
  • Patient Specific Motion
  • Patient Monitoring
  • Treatment Simulator

Du får desuden en unik mulighed for at dele egne cases og spørgsmål med de andre deltagere.

Tilmeld dig hos Bonnie Møller på 43 66 44 14 eller bonnie.moeller@plandent.dk

Kurser i Finland

Nordic Institute of Dental ducation (NIDE) udbyder kurser internationalt og afholdes af højt kvalificerede kursusgivere med fokus på de nyeste emner indenfor den dentalfaglige verden.

Læs mere om NIDE her