Kirurgi i praksis

Du har udført en begrænset mængde kirurgi og vil nu gerne tage det næste skridt og bygge flere lag på.

Er det tid til at tage det næste skridt?


Læs om kurset her og tilmeld dig


Patientmedicinering

Hvordan er det nu lige med det?

Alderssammensætningen har ændret sig, således at befolkningen gennemsnitlig bliver ældre. Flere patienter har derfor almensygdomme, der behandles medicinsk. Vores udfordringer som tandlæge er, at der er flere sygdomme, der kan behandles med nye former for medicin, samt at reglerne er strammet for tandlægernes overvågning af patienternes medicinforbrug og tandlægernes anvendelse af medicin.​​​​​​​

Kurset byder på en gennemgang af regler for håndtering, administration, ordinering, opbevaring samt journalisering af medicin.

Læs om kurset her og tilmeld dig

Bliv certificeret inden for anterior tandretning

Få opdateret din viden om anvendelse af tandretning i praksis.Praktiserende tandlæger har en vigtig rolle som henviser af patienter med komplekse og funktionelt betingede malokklusioner til ortodontisterne. De mindre anteriore malokklusioner, der kun udgør et kosmetisk problem for patienten, kan dog i mange tilfælde rettes med lettere fast eller aftageligt apparatur.​​​​​​​

Klik her og læs mere om kurset


Har du styr på persondataforordningen?

Når den nye persondataforordning træder i kraft i maj 2018, vil det få betydning for sagsgange, som man i dag ikke tænker over vil være omfattet af persondataforordningen.
Det kan blive dyrt, hvis man overtræder lovgivningen – men får man de nye regler indarbejdet inden maj 2018 – kan det betyde en stor forskel og en lettere hverdag.

Med et kursus i persondataforordningen bliver du klædt på til at håndtere de udfordringer, der vil opstå i forbindelse med den nye lovgivning. Der vil på kurset blive rig lejlighed til at spørge og få svar.

Læs om kurset her og tilmeld dig

DEMYSTIFYING OCCLUSION
2-dages seminar


Kurset afholdes den 28. og 29. september 2018 i Comwell Conference Center Copenhagen.

Tilmeld dig nu


​​​​​​​

Kurser i Finland

Nordic Institute of Dental ducation (NIDE) udbyder kurser internationalt og afholdes af højt kvalificerede kursusgivere med fokus på de nyeste emner indenfor den dentalfaglige verden.

Læs mere om NIDE her