Få en serviceaftale

Landsdækkende service - din tryghed!

God service er et spørgsmål om tryghed og tillid - trygheden ved at vide, at du hurtigt får hjælp, når der opstår et problem, og tilliden til, at vi løser det for dig.

3 forskellige aftaler

Vælg mellem tre forskellige serviceaftaler så du kan få dén, der passer bedst til din klinik.

Standard service
En standardserviceaftale er til dig, som foretrækker et obligatorisk årligt eftersyn, hvor udstyret serviceres efter producentens forskrifter. Du opnår længere levetid og mindre værditab på udstyret.

Udvidet service
En udvidet serviceaftale er til dig, som foretrækker en ekstra økonomisk sikkerhed. Du får samme årlige eftersyn som i Standard serviceaftalen, og derudover er teknikertimer inkluderet på servicebesøg mellem eftersyn.

Komplet service
Den komplette serviceaftale er til dig, som vil kende alle serviceudgifter på dit udstyr. Du får samme årlige eftersyn som i Standard serviceaftalen, og derudover er teknikertimer og reservedele inkluderet på servicebesøg mellem eftersyn.
Akut hjælp og service

Vi rykker selvfølgelig også ud til akut service, og i tilfælde af totalt driftsstop påbegynder reparationen senest 2 timer efter I har ringet - som oftest langt hurtigere.

Vi servicerer alt traditionelt klinikudstyr: units, sug, autoklaver m.m. Vi servicerer også digital røntgen, IT hardware og -software, CAD/CAM og vi har eget instrumentværksted.

Med en serviceaftale får du udført eftersyn til en pris, der er under normalprisen, og desuden får du rabat på alle de reservedele som klinikken køber, ikke kun i forbindelse med eftersynet, men på alle dele som købes i løbet af året.

Interesseret?
Vil du bestille en serviceaftale eller vide mere, så ring eller send en e-mail til vores serviceafdeling Plandent Fiskers på 43 66 44 34 / plandent@plandent.dk eller serviceafdeling Plandent Dentronic på 86 10 41 22 / info@dentronic.dk.

Landsdækkende service

Serviceafdelingen Plandent Fiskers
ses@plandent.dk
43 66 44 34

Serviceafdelingen Plandent Dentronic
info@dentronic.dk
86 10 41 22