Secure Connect

Få adgang til CPR-opslag og Fælles Medicinkort.

Tegn en Plandent Secure Connect-aftale og få direkte adgang til sundhedsdatanettet. Du får glæde af blandt andet CPR-opslag direkte i DentalSuite og et altid opdateret patientkartotek med korrekte adresser på dine patienter. Du sparer ikke blot tid til administration, men også udgifter til porto.

Du får adgang til Fælles Medicinkort (FMK) i DentalSuite (forventes i drift primo 2017). Her kan du se paientens aktuelle medicinkort og får automatiske advarsler, hvis patienten får særlig medicin, fx blodfortyndende medicin. Derved sikrer du et højt fagligt niveau i behandlingen.

For at leve op til de høje sikkerhedskrav for at komme på Sundhedsdatanettet skal Plandent Secure Connect installeres på din klinik, og der skal foretages ændringer i IT opsætningen på såvel klinikken som på hjemmearbejdspladsen.

Forarbejdet til installationen er tidskrævende, og med en del klinikker, der gerne vil have Plandent Secure Connect, kan ventetiden på installationen blive lang. Vi installerer efter først-til-mølle-princippet.

Kom først i køen og bestil Plandent Secure Connect allerede nu.  

Interesseret?
Er du interesseret eller vil du vide mere, så ring eller skriv til os:

Support
Mail: dssupport@plandent.dk
Telefon: 43 66 44 88
​​​​​​​

Klik her og gå til Secure Connect infosiden


Ønsker du at vide mere om Secure Connect

- klik her og gå til Secure Connect infosiden