DentalSuite Pay

DentalSuite har indgået et samarbejde med Verifone, som leverer betalingsterminaler. Det betyder, at du nu har mulighed for at vælge mellem flere terminalløsninger til din klinik. Både OpenSolution og Verifones nye terminalløsninger er fuldt integrerede i DentalSuite, så du let kan tage imod kortbetalinger på klinikken. Har I flere CVR-numre på klinikken, kan det i øjeblikket kun håndteres af OpenSolution IPP 350.

Med Verifones terminaler får du fordelen af at tilbyde dine patienter betaling via MobilePay. Ogsamtidigt tilbyder vi dig den integrerede MobilePay-løsning fra OpenSolution.

Plandent tilbyder valget mellem to løsninger via DentalSuite Pay:

  • En løsning fra vores nye samarbejdspartner, Verifone
  • En udskiftning af din nuværende terminal med en ny betalingsterminal fra OpenSolution

Fra Verifone
Yomani 2 er det nyeste skud på stammen blandt betalingsterminaler og er klar til at administrere mobile wallets, apps og andre programmer, så kunderne kan betale kontaktløst med smartphones eller kort.

VX820 er en hurtig, brugervenlig og elegant betalingsterminal, der har et af de største farvedisplays og indbygget kontaktløslæser (NFC), så den er klar til at administrere mobile wallets, apps og lignende programmer.

Fra OpenSolution
IPP 350 er en af de hurtigste terminaler på markedet og er en stationær betalingsterminal med stor farveskærm og ergonomiske knapper.

HUSK at en betalingsterminal kobles til én arbejdsstation, så hvis du har flere i receptionen, må du bestille et tilsvarende antal terminaler.  
​​​​​

Klik her og gå til DentalSuite Pay infosiden


​​​​​​​Ønsker du at vide mere
om DentalSuite Pay

- klik her og gå til DentalSuite Pay infosiden

hvor du også kan bestille din nye betalingsterminal​​​​​​​