Få en serviceaftale

Landsdækkende service - din tryghed!
God service er et spørgsmål om tryghed og tillid - trygheden ved at vide, at du hurtigt får hjælp, når der opstår et problem, og tilliden til, at vi løser det for dig.

Vælg mellem tre forskellige serviceaftaler så du kan få den aftale, der passer bedst til din klinik.

Standard service
En standardserviceaftale er til dig, som foretrækker et obligatorisk årligt eftersyn, hvor udstyret serviceres efter producentens forskrifter. Du opnår længere levetid og mindre værditab på udstyret.

Udvidet service
En udvidet serviceaftale er til dig, som foretrækker en ekstra økonomisk sikkerhed. Du får samme årlige eftersyn som i Standard serviceaftalen, men der-udover er tekniker timerne inkluderet på servicebesøg mellem eftersyn. Udvidet Serviceaftale bliver derfor faktureret kvartalsvis forud, uafhængigt af det årlige eftersyn (på udstyr indgået i aftalen).

Komplet service
Den komplette serviceaftale er til dig, som vil kende alle serviceudgifter på dit udstyr. Du får samme årlige eftersyn som i Standard serviceaftalen, men derudover er tekniker timerne inkluderet på servicebesøg mellem eftersyn. Udvidet Serviceaftale bliver derfor faktureret kvartalsvis forud, uafhængigt af det årlige eftersyn. (på udstyr indgået i aftalen). Reservedele omfatter ikke sliddele som fx pærer, o-ringe m.m.

Vi rykker selvfølgelig også ud til akut service, og i tilfælde af totalt driftsstop påbegynder reparationen senest 4 timer efter I har ringet - som oftest langt hurtigere.

Vi servicerer alt traditionelt klinikudstyr: units, sug, autoklaver m.m. Vi servicerer også digital røntgen, IT hardware og -software, CAD/CAM og vi har eget instrumentværksted.

Med en serviceaftale, får man udført sine eftersyn til en pris der er under normalt, og desuden får du rabat på alle de reservedele som klinikken køber, ikke kun i forbindelse med eftersynet, men på alle dele som købes i løbet af året.

Interesseret?
Er du interesseret eller vil du vide mere, så ring eller send en e-mail til vores serviceafdeling på tlf: 43 66 44 34 eller plandent@plandent.dk