Vi har ramt rigtigt med DentalSuite Online Booking!

Tandlægerne Aagaarden i Horsens var de heldige vindere af DentalSuite Online Booking i en konkurrence på Plandent Event. Tandlæge og klinikejer Isabelle Klit Madsen forklarer, at de faktisk havde overvejet Online Booking, allerede inden de vandt. Tiden var moden til det, og i dag ville de ikke undvære tillægsmodulet.


Vi bruger Online Booking som aldrig før, når vi skal til frisøren, lægen, fysioterapeuten og nu også til tandlægen. Patienterne forventer i stigende grad at få mulighed for at booke tider, når de har et hul i travlheden - mens de sidder i sofaen eller ligger i sengen og alligevel er online på deres iPads. "Jeg bruger selv Online Booking, når jeg skal til frisøren eller andet, så det var helt naturligt, at vi bevægede os i den retning", fortæller Isabelle.

Klinikken har sat et skilt op i receptionen, hvor de informerer patienterne om, at det nu er muligt at ændre deres tid online. "Vi ved, vi har ramt rigtigt, når patienterne kommenterer på det, og fremhæver, at det er skønt, at de nu har den mulighed", mener Isabelle.

Telefonen ringer ikke nær så meget!
Isabelle og teamet kan mærke, at patienterne har taget Online Booking til sig, og at de selv går ind og ændrer deres tider. Nye patienter kan også booke en tid online - en mulighed, der kan låses af, hvis klinikkerne ikke ønsker, at nye patienter skal kunne booke en tid. "Vi har fået nye patienter ind den vej rundt, som har fundet os på nettet og booket en tid direkte, så det har været en af sidegevinsterne ved at have Online Booking", udtaler Isabelle. Klinikken får cirka 2-3 nye patienter om måneden.

Vi "låser" af, så ikke alt kan bookes online
Isabelle fortæller, at patienterne umuligt kan vide, hvor lang tid der skal bruges til rodbehandling, udtræk af visdomstænder og andet, og at de derfor har "låst" for de muligheder. Patienterne kan kun booke tid til tandrensning eller akut behandling. Hvor lang tid, der skal sættes af til de to behandlinger, har Isabelle og teamet selv defineret. Er man ny patient sættes 1. undersøgelse til tre kvarter, hvorimod eksisterende patienters tid følger indkalde-sekvensen på patientforsiden på den pågældende patient.

Patienterne har taget godt imod tiltaget
Adspurgt hvor mange patienter, der anvender Online Booking, kan Isabelle ud fra aftale-bogen se, at det er gennemsnitligt 5-6 ugentlige patienter pr. behandler. "Det er dejligt, at det virker! Tendensen er klart, at det bliver mere populært hos vores patienter. Og det er skønt, at vores personale ikke bruger så meget tid ved telefonerne og i stedet kan koncentrere sig om andre opgaver", konkluderer Isabelle.


Hvem skal du kontakte
Er du interesseret i at høre mere om DentalSuite og Online booking, er du velkommen til at kontakte DentalSuite på tlf: 43 66 44 88 eller på mail dsp@plandent.dk