Generel info

Plandent klarer alt inden for IT

Vi servicerer cirka 900 af landets tandlægeklinikker og håndterer data på over 2 millioner patienter. Det kræver ikke kun effektivt software, men også at vi har de rette it-kompetencer inden for hardware.

Plandent IT’s fem teknikere er altid klar med den rette hardwareløsning til din klinik, uanset om det drejer sig om en server, firewall, arbejdsstation, printer eller skanner. Vi tilbyder også et sundhedstjek af klinikkens it-udstyr.

I tæt samarbejde med Fujitsu har vi udvalgt en rækker servere og PC’ere, som lever op til de krav, der stilles på en moderne tandlægeklinik. Vores IT-folk bliver løbende uddannet i produkterne hos Fujitsu og kan vejlede jer i det rette valg af hardware.

Plandent IT tager tager hånd om udstyret og sørger for installationen, så alt udstyr spiller optimalt sammen med blandt andet DentalSuite. Skulle du være så uheldig, at der opstår problemer med IT-udstyret, tager vi dialogen med Fujitsus serviceafdeling. Du slipper for besværet – og vi gør det, vi er bedst til.

Interesseret?
Vil du vide mere om Plandent IT og vores ydelser, så ring eller skriv til os.

Support
E-mail: itsupport@plandent.dk
Telefon 43 66 44 44